Kubota M7131

Kubota M7131

Bent u op zoek naar een Kubota M7131? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

De landbouwtrekker Kubota M7131, voorzien van een 4-cilindermotor van 6,3 l (Tier 4 final standards DPF + SCR) van 130 pk –zonder zijn boost- is de krachtige instap uitvoering van de serie M7001, die door de specialisten op het gebied van landbouwmachines werd onderscheiden als de “Machine van het jaar 2015” in de categorie 1–0 – 180 pk.

 
Deze robuuste landbouwtrekker, de Kubota M7131, onderscheidt zich door zijn lange wielbasis en hefvermogen van 9 ton. Hij beschikt bovendien over de grootste 4 stijlen cabine die er te krijgen is en over een complete standaard uitrusting, evenals een geveerde vooras, een fronthef en 4 PTO snelheden voor meer comfort. Er zijn drie uitvoeringen verkrijgbaar (Access / Ambition / Active) in een twintigtal uitbreidingsets waarmee u bijvoorbeeld een continu variabele transmissie, een luchtgeveerde ophanging voor de cabine, een luchtreminstallatie of de ISOBUS aansluiting kunt kiezen.

 

Kenmerken
Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota M7131.

  • MAXIMUM HORSEPOWER 130 PS
  • POWERSHIFT OR KVT TRANSMISSION
  • STANDARD TRACTOR
  • CABIN

 

Wat u ook nodig heeft – wij hebben het!
Naast de Kubota M7131 hebben wij ook andere Kubota producten, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Contact
Bent u geïnteresseerd in dit product? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.