Kubota presenteert nieuwe M7002 tractoren

M7002

Kubota presenteert haar nieuwe M7002 tractor, opvolger van de welbekende M7001 modellen. Deze grote landbouw tractor, met een vermogen tot 170 pk, heeft veel nieuwe kenmerken en is eenvoudig te gebruiken, met extra maatwerk opties en manoeuvreerbaarheid.

Veranderingen M7002

De grootste verandering in deze M7002 modellen is de nieuwe 6-traps Powershift transmissie. Deze is onder last schakelbaar met 30V/15A versnellingen of 54V/27A indien uitgevoerd met kruipbak. Sommige van de specificaties zijn ook aangepast, zo is de maximale toegestane massa van de trekker verhoogt tot 11.500kg waarmee het laadgewicht ook verhoogd kan worden. Samen met een efficiënte motorprestatie wordt de productiviteit van de tractor verhoogt tot een snelheid van 50km/h. Het aanbod in bandenmaat dat op deze trekker gemonteerd kan worden is vergroot. Zo zijn banden 600/60R28 aan de voorzijde en 710/60R38 aan de achterzijde toegestaan. Dit zorgt voor een vermindering van de bodemdruk en verbetering van de tractie.

Technologie is een van de andere sterke punten van de nieuwe M7002 tractoren, dankzij aanpassingen in het gebruik van de rijhendel en de vergrootte opslagcapaciteit van het HMS kopakkermanagement geheugen, wordt het werken met de M7002 nu nog makkelijker. Daarnaast heeft Kubota het automatische stuursysteem geoptimaliseerd, hierbij heeft het een nieuwe “Nudge” functie gekregen. Dankzij deze functie kan de bestuurder de afstand tot de volgende werkgang in centimeters zien. Ook kunnen verschillende HMS instellingen worden toegevoegd, tot een maximum van 20.

Hoge mate van comfort binnen en buiten

De Japanse fabrikant weet dat comfortabel werken zorgt voor een hogere productiviteit van de bestuurder, dus heeft de nieuwe Kubota M7002 de goede vering- en geluidsisolerende eigenschappen van zijn voorganger overgenomen. Daarnaast zijn er enkele elementen aan toegevoegd. De luxe MSG95AL741 stoel biedt bijvoorbeeld een hoog zitcomfort, terwijl de LED werklampen het zicht in het donker vergroten. Ook zal de hoogwaardige cabineafwerking ontspannen werk verzekeren. Ten slotte heeft Kubota de extra opties op basis van het standaardmodel vergroot. Dit betekent dat het mogelijk is om elektrisch verstelbare achteruitkijkspiegels en een intern cabine lampje te monteren voor beter zicht op de bedieningselementen.

Binnenkort beschikbaar in onze configurator

Bron: http://www.trekkerweb.nl/artikel/2017/11/kubota-presenteert-haar-nieuwe-generatie-m7002-tractoren.html

AUTHOR: Kubota Nieuws
Geen reacites

Sorry, u kunt niet reageren op dit bericht