De Kubota-Landbouw M5001 tractoren

Kubota M5001

M5001 tractoren

De M5001-serie maakt indruk met zijn functies en een hoog rendement, dankzij de Kubota’s toonaangevende dieseltechnologie. Kubota is de eerste fabrikant die een CRS (Common Rail System) uitgerust met een ureum katalysator (SCR), een systeem om de uitlaatgassen recirculeren met water koeling (EGR), een roetfilter (DPF) en op te nemen een diesel oxidatiekatalysator (DOC). De combinatie van deze technologieën optimaliseert de individuele werking van elk van hen en vermindert het stroomverbruik. Daarnaast voldoet deze 16-kleppen motor voldoet aan de strenge emissie-eisen door Europa opgelegd in de laatste fase van de emissies bekend als Fase 4.

Daarnaast is de 40-ECO-transmissie met zes versnellingen gesynchroniseerd, met dubbele snelheid High-Lo-technologie,  De elektro-hydraulische omkeerinrichting, die vermijdt de koppeling te gebruiken, biedt een snelle en geleidelijke verandering van richting.

Kubota is zich bewust van het belang van comfort tijdens het werken. Daartoe is de Ultra Grote Cab II ontworpen om een zicht te bieden van bijna 360º. Deze panoramische zichtbaarheid wordt verhoogd dankzij het zonnedak met een glijdende zonneklep. Dit, tezamen met een groot aantal apparaten, een maximum aan comfort en hoge productiviteit gedurende het jaar. De trekker heeft ook high-power lampen die het mogelijk maken ’s nachts door te werken.

Bekijk de serie op Kubota-EU.

Smalspoortrekker

Daarnaast overtuigt de compacte smalspoortrekker in wijngaarden en boomgaarden met de hoogste wendbaarheid, veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties. De cabine garandeert perfect zicht rondom en biedt een uitstekend comfort voor lange werkdagen. Vanwege zijn uitstekende eigenschappen kun je elke dag de beste resultaten halen in alle omstandigheden.

Extreem sterk: De moderne 4-cilinder motoren van 73 tot 105 pk leveren de nodige kracht voor alle zorg- en transportwerkzaamheden.

Milieuvriendelijk: Ook bieden de twee transmissievarianten (marktafhankelijk) van de M5001N alles wat nodig is voor een soeverein gebruik in de fruitteelt en de wijnbouw.

Vrij krachtig: Met een hefvermogen van 2.300 kg heft de M5001N zelfs zware aanbouwdelen gemakkelijk op.

De M5001 trekker kan worden uitgerust met de LA1854 voorlader specifiek door Kubota ontworpen voor deze tractor die compatibiliteit garandeert en optimaliseert de resultaten in de applicaties. De neerwaartse hellende ontwerp van de motorkap zorgt voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid.

Configurator

Geinteresseerd? Bekijk dan nu de serie in de configurator of bekijk meer nieuws!

AUTHOR: Dave
Geen reacites

Sorry, u kunt niet reageren op dit bericht